Τρόποι αποστολής


Τρόποι αποστολής - Ορίστε πως θέλετε να παραλάβετε την παραγγελία!Για αποστολές εντός Ελλάδος μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους παραλαβής στο καλάθι σας.Τρόπος αποστολής Έξοδα αποστολής
Με Ταχυμεταφορές courier


χχ,χχ € (δέματα έως 2 κιλά), και +χχ,00 € για κάθε επιπλέον κιλό.Αχαράβη - Κέρκυρα ΤΗΛ. 26630 64017 κιν 6977858737• Παραγγελία σε αναμονή : Λάβαμε την παραγγελία , αναμονή για επιβεβαίωση πληρωμής αν έγινε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, αποστολή στο τμήμα παραγγελιών για διεκπεραίωση


• Παραγγελία σε εξέλιξη: Διαδικασία πακεταρίσματος, παράδοση του πακέτου από εμάς στη μεταφορική εταιρεία, για αποστολή.


• Ολοκλήρωση παραγγελίας ολοκληρώθηκε : Παράδοση παραγγελίας δηλ. η αποστολή του δέματος έχει ξεκινήσει από τη μεταφορική, προς εσάς, ή αν ζητήσατε παραλαβή στο κατάστημα η παραγγελία είναι έτοιμη για παραλαβή. Ισχύει για πληρωμές όλων των τύπων.


¹²Βάρος αποστολής (ογκομετρικό ή πραγματικό): Εδώ βλέπετε το βάρος του δέματος όπως αυτό υπολογίζεται βάσει των όρων της μεταφορικής εταιρείας και εξαρτάται από το μέγεθος του αγαθού, αλλά και το πραγματικό συνολικό βάρος με το αμπαλάζ του. Σε κάθε περίπτωση η χρέωση γίνεται με το μεγαλύτερο αριθμό βάρους, πραγματικό ή ογκομετρικό.


Tα νόμιμα παραστατικά (απόδειξη ή τιμολόγιο) σας τα αποστέλλουμε μαζί με τη παραγγελία.
Σε περίπτωση που θέλετε τιμολόγιο για την παραγγελία σας παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα πριν την αποστολή ( της παραγγελίας), για την έκδοση του.


Κόστος αντικαταβολής: χχ,χχ €


Παραλαβή από το κατάστημα μας


Κατάσταση παραγγελίας κατά την αποστολή.
Αν είστε μέλος της ιστοσελίδας έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε την εξέλιξη της παραγγελίας σας μέσα από το προφίλ σας.


Στάδια²:
²Σε περίπτωση παραλαβής από το κατάστημα η παραγγελίες ακολουθούν 2 στάδια, Παραγγελία σε αναμονή, Ολοκλήρωση παραγγελίας.


Επεξηγήσεις
Παραστατικά


Χρόνος παράδοσης της αποστολής σας είναι 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες.
Ευχαριστούμε